Jaren geleden was ik op zoek naar een leuke aanvulling voor mijn hobby machinaal borduren.Ik schafte een Silhouette SD aan en ging aan de slag, voornamelijk  met textielfolie zoals flex- en flockfolie. Deze materialen zijn uitstekend te combineren met diverse andere handwerktechnieken zoals het machinaal borduren.

Enige tijd nadat de Silhouette SD was uitgekomen kwam de eerste Silhouette Cameo op de markt. Een plotter met een breder werkveld bracht nog meer creatieve mogelijkheden. Er kwamen meer materialen om te verwerken bij zoals zelfklevende vinylfolie en ik ontdekte ook het stof snijden met de Silhouette Cameo. Zo kon ik een eenvoudig applicatie snijden die ik vervolgens weer gebruikte met het machinaal borduren. Af en toe maakte ik een uitstapje naar het werken met papier door mijn creaties een leuk kaartje, label of cadeaudoosje te maken.

Enthousiast geworden door de vele gebruiksmogelijkheden van de machine heb ik het besluit genomen om ook de Silhouette Cameo te gaan verkopen. Uiteraard met de benodigde accessoires en toebehoren en met Vinylfolie en Flex-en folie.

In de afgelopen jaren zijn hier steeds meer materialen bij gekomen zoals schoolbordfolie, sjabloonfolie, glitterfolie, trendy kleurtjes vinylfolie, flexfolie, flockfolie, glitterfolie, statische raamfolie etc.

De Silhouette Cameo werd opgevolgd door de Cameo 2, de Cameo 3, Cameo 4 en later door de Cameo 5 en kreeg gezelschap van de Cricut Explore (3), Cricut Maker (3), Cricut Joy en de Cricut Easy Press.

 

Graag doe ik mijn best om eenieder wegwijs te maken op mijn site en te adviseren bij het kopen van materialen.

Veilig betalen, een vlotte levering, goede uitleg en service vind ik heel belangrijk.

Ik doe mijn best de site zo actueel en compleet mogelijk te maken. Zoekt U iets speciaals, heeft U afwijkende maten nodig, neem dan gerust contact op via het contactformulier dan kan ik kijken wat ik voor U kan betekenen. Mist U iets, treft U e en foutje aan of heeft U tips laat het gerust weten.

Alhoewel er voor mijzelf helaas niet zo veel tijd meer overblijft om heel veel creatief bezig te zijn geniet ik des te meer van de leuke creaties die mijn klanten met veel enthousiasme maken en laten zien.

U bent 7 dagen per week 24 uur welkom in de webshop.

Ophalen (na afspraak) in Maarssen is ook mogelijk.

 

Voor inspiratie kunt U ook een kijkje nemen op het blog en de facebookpagina van Jaliska.

Daarnaast beheer ik ook een 2-tal facebookgroepen waar mensen die in het bezit zijn van een Silhouette machine of er meer over willen weten tips, trucs ervaringen etc., uitwisselen en hun creaties trots tonen.

U bent van harte uitgenodigd om lid te worden van deze groepen.

https://www.facebook.com/groups/SilhouetteNLplottergroep/?ref=bookmarks

en

https://www.facebook.com/groups/jaliska.silhouette.foliecreaties/

In deze laatste groep plaats ik zelf ook berichten over leuke acties, nieuwe artikelen en aanbiedingen van Jaliska.

 

Jaliska

Gageldijk 63

3602 AH Maarssen (gemeente Stichtse Vecht)

tel: 06-13241417

BTW nummer: NL001961850B42

Kamer van Koophandel: 54628911